Medlemsinformation

 

Medlemmar som deltar som funktionärer och på annat sätt hjälper till i klubben sponsras med halva licensavgiften samt diverse medlemsaktiviteter. För att vara berättig licensbidrag krävs minst motsvarande en hel dags funktionärsarbete. Licensbidrag betalas ut i slutet av säsongen. Medlemmar som vill ha licensavgift för 2019 återbetalad ska mejla info och kontonummer till tavling.fbr@gmail.com senast 1 nov 2019.

 

På grund av Corona kommer klubben inte att ha någon möjlighet att orda arrangemang. Därför kan inte heller klubben erbjuda licensbidrag 2021. Vi hoppas dock på att kunna genomföra vår tävling i höst! I så fall kommer klubben kunna erbjuda licensbidrag.

 

Utöver ovanstående medlemsförmån så tillåts man även som ryttare i FBR att starta med rabatt på våra hemmatävlingar och även delta i gemensamma medlemsaktiviteter. Håll utkik efter aktiviteter på hemsidan, instagtam och facebook! 

 

Vill du bli medlem i Folkungabygdens Ryttarförening? 

Sätt in pengar på vårt bangiro 469-9989.

 

Medlemsavgifter 2021

Junior: 250 kr

Senior: 350 kr

Familj: 600 kr (Gäller de som är skrivna på samma adress)

Stödmedlem: 100 kr

 

 

Vid inbetalning av medlemsavgift skicka även ett mejl till tavling.fbr@gmail.com, med namn, e-post och personnr samt typ av medlemskap.

 

Har du några frågor maila oss via tavling.fbr@gmail.com.

 

Klubbkläder

Klubbkläder kommer erbjudas under våren 2021, klubbmedlemmar köper kläderna och FBR står för brodyren + momsen.